Radioarkisto

Kuuntele IRR-TV:n Itäraportti Radio Deissä lauantaisin klo 13-13.30.

Uusinnat:
Sunnuntaina klo 15.00-15.30
Tiistaina klo 20.30-21.00
Torstaina klo 21.40-22.10

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 38

Studiossa aiheena on armo, syvällinen keskustelu avaa rikkaalla tavalla armon suuruuden ja merkityksen meidän jokaisen elämään. Ohjelmasarjassa käsitellään myös mahdollisuus muutokseen missiokirjassa todistavien ihmisten koskettavia todistuksia. Kuulemme Alexsader Rosinskin tarinan Kirgisiasta.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 37

Ohjelmasarjassa käsitellään Mahdollisuus muutokseen missiokirjassa todistavien ihmisten omista koskettavista kokemuksista maailmalta. Kuulemme Mumbaista Nepalilaisen. Myös mission jälityön merkitys nousee ohjelmassa esiin.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 36

Ohjelmassa käsitellään sisällissodasta kärsivän Etelä-Sudanin mission alkuhetkistä tämän päivän rauhan neuvottelujen syntymiseen. Kuulemme Presidentti Salva Kiir Mayarditin puheen Etelä-Sudanin kansalle. Aiheena myös Valko-Venäjälle mahdollisesti käynnistettävä mahdollisuus muutokseen missiohanke.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 35

Ohjelmassa Hannu Haukka, Ari Talja ja Andreas Wirth keskustelevat Markku Tenhusen kanssa maailman herkästä tilanteesta. Aiheena on viha ja valta, ohjelmassa käsitellään Venäjän ja Valko-Venäjän tapahtumia. Saamme myös vahvan esimerkin kansakunnan voimakkaasta muutoksesta tuhosta uuteen kukoistukseen, Jumalan kunnioituksen kautta.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 34

Ohjelmassa keskustellaan Beirutin räjähdyksestä ja vaikutuksista lähi-itään. Saamme puhelinhaastattelun paikanpäältä yhteistyökumppaniltamme Halil Abdulahilta. Hannu Hauka ja Hani Henein kertovat Mahdollisuus muutokseen kampanjan kokemasta ihmeestä ja menestyksestä Beirutissa.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 33

Ohjelmassa keskustellaan missioista kotimaassa ja ulkomailla IRR-TV:n studiossa keskustelevat Ari Talja Onni Jr. Haapala. Saamme ohjelmassa suoran haastattelun Miskistä Sergiy Melyants kertoo Valko-Venäjän levottomuuksista, tulkkina toimii Laura Haukka.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 32

Ohjelmassa keskustellaan kuluneen kesän hyvistä kokemuksesta ja aalloista maailmalla jotka ovat järkyttäneet meitä kaikkia. Kuulemme IRR/TV:n Arabi työn johtajan Hani Heneinin haastattelussa mediatyön voimakkaasta vaikutuksesta Aasian maissa, tulkkina Andreas Wirth. Intian kristillisen mediatyön tilasta saamme puhelinhaastattelussa raportin yhteistyökumppaniltamme Asviniltä, haastattelun tulkkaa Hannu Haukka.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 30

Sarjan kahdennessatoista osassa Markku Tenhusen kanssa studiossa keskustelijoina ovat Ari Talja ja Andreas Wirth. Aiheena ohjelmassa on empatia. Koskettavalla tavalla keskustelijat käsittelevät raamatun ja elämän kokemusten kautta herkkää aihetta, jota IRR/TV:n lähetyslähetys työssä on kohdattu Suomessa ja maailmalla.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 29

Sarjan yhdennessätoista osassa Markku Tenhusen kanssa studiossa keskustelijoina ovat Kenneth Grönnroos, Ari Talja ja Andreas Wirth. Elämän tarkoitus on aihe mikä rikkaalla tavalla synnyttää tunteita ja mielipiteitä. Ohjelma avaa rohkealla tavalla vaikean aiheen raamatun sanan ja henkilökohtaisten kokemusten kautta.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 28

Sarjan kymmenennessä osassa Markku Tenhusen kanssa studiossa keskustelijoina ovat Kenneth Grönnroos ja Ari Talja. Aiheena ohjelmassa "yksinäisyys ja masennus" Koskettavalla tavalla keskustelijat käsittelevät raamatun ja elämän kokemusten kautta herkkää aihetta, jota IRR/TV:n lähetyslähetys työssä on kohdattu Suomessa ja maailmalla.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 27

Itäraportti ohjelmassa Markku Tenhusen kanssa studiossa keskustellaan aiheesta "unelmat". Mitä ovat unelmat? Kenen unelmaa elät ja miten unelmia tulee tavoitella. Keskustelijoina ovat IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka, apulaistoiminnanjohtaja Andreas Wirth ja kenttäpastori Ari Talja.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 26

Sarjan kahdeksannessa osassa käsitellään IRR/TV:n 30-vuotista lähetystyötä vähemmistö kansoille. Studiossa Markku Tenhunen, Hannu Haukka ja Andreas Wirth keskustelevat lähetystyöstä Keski-Aasiaan mm. Kazakstaniin ja Kirgisiaan.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 25

Sarjan seitsämännessä osassa käsitellään IRR/TV:n 30-vuotista lähetystyötä vähemmistö kansoille ja Hannu Haukan 50 vuotista henkilökohtaisen hengellisen työn käynnistymistä. Studiossa Markku Tenhunen, Hannu Haukka ja Ari Talja. keskustelevat lähetystyöstä Intiassa ja Nepalissa. Ohjelmassa myös kurkistus Hannu Haukan lähtyskutsun saamiseen.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 24

Sarjan kuudes osa. Studiossa Markku Tenhunen, Hannu Haukka ja Andreas Wirth keskustelevat vähemmistö kansoille suunnatusta evankeliumin työstä Laosiin, Nepaliin ja Lähi-itään.Ohjelman juontajana toimii Markku Tenhunen, taustatoimittajana ja editoijana Laura Haukka ja äänittäjänä Petri Männistö.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 23

Sarjan viides osa. Studiossa Hannu Haukka ja Markku Tenhunen keskustelevat vähemmistö kansoille suunnatusta evankeliumin työstä mm. Kiinaan, Israeliin ja Lähi-itään.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 22

Sarjan neljäs osa. Studiossa Pirjo Karttunen, Vladimir Karttunen ja Markku Tenhunen keskustelevat vähemmistö kansoille suunnatusta evankeliumin työstä Venäjälle ja Israeliin.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 21

Sarjan kolmas osa. Studiossa Hannu Haukka, Kenneth Grönnroos ja Markku Tenhunen keskustelevat vähemmistö kansoille suunnatusta evankeliumin työstä mm. Intiassa.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 20

Sarjan toinen osa. Studiossa Hannu Haukka, Ari Talja ja Markku Tenhunen keskustelevat vähemmistö kansoille suunnatusta evankeliumin työstä.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 19

Sarjan ensimmäinen osa, miten työ alkoi. Studiossa Hannu Haukka, Andreas Wirth ja Markku Tenhunen keskustelevat vähemmistö kansoille suunnatusta evankeliumin työstä. Ohjelmassa haastatellaan puhelimitse IRR/TV:n pitkäaikaista työntekijää Aki Miettistä.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 18

Ohjelmassa toiminnanjohtaja Hannu Haukka ja Markku Tenhunen haastattelevat puhelimitse venäläisiä pastoreita ja piispoja: Habarovskista Jevgeni Sun, Tšitasta Andrej Andrejevits Banasovits, Vladivostokista piispa Valentin Romanjuk ja Irkutskista pastori Stanislav. He keskustelevat Venäjän koronatilanteesta. Lisäksi kuulelemme IRR/TV:n hallituksen puheenjohtajan Andreas Wirthin haastattelun panepidemian vaikutuksesta lähetystyöhön.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 17

Ohjelmassa toiminnanjohtaja Hannu Haukka ja Markku Tenhunen haastattelevat puhelimitse venäläisiä pastoreita ja piispoja: Sahalinin saarelta Pjotr Jarmoljukia, Ulan-Udesta Sergei Jahovia, Novosibirskista Vitaly Maksimjukia ja Moskovasta Ivan Baritshevskiä. He keskustelevat Venäjän koronatilanteesta.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 16

Ohjelmassa keskustellaan kuinka pitää huolta toisistamme korona aikana. Studiossa keskustelevat Hannu Haukka, Kenneth Grönroos ja Ari Talja.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 15

Ohjelmassa toiminnanjohtaja Hannu Haukan pääsiäispuhe: Pääsiäislauantai - surun ja särkyneiden toiveiden päivä.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 14

Jaksossa keskustellaan tulevaisuudesta ja toivosta korona aikana. Studiossa keskustelevat Ari Talja ja Kenneth Grönroos ja Henrik Kuosmanen. Kuulemme myös työmme pitkäaikaisen tukijan Reetta Puranen haastattelun Pihtiputaalta.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 13

Aiheena ohjelmassa pandemia koronavirus ja sen vaikutukset yhteiskuntaan, seurakuntien elämään ja medialähetystyöhön. Studiossa keskustelevat Hannu Haukka, Ari Talja ja Kenneth Grönroos. Puhelin haastattelussa myös Onni Jr. Haapala.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 12

Aiheena ohjelmassa pandemia koronavirus ja sen vaikutukset yhteiskuntaan, seurakuntien elämään ja medialähetystyöhön. Studiossa keskustelevat Hannu Haukka, Ari Talja ja Kenneth Grönroos. Puhelin haastattelussa myös Onni Jr. Haapala.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 11

Ohjelmassa studiovieraana Venäjän seurakuntien helluntailiiton piispa Pavel Abashin ja piispa Albert Ratkin kertovat Venäjän tilaanteesta ja Venäjän seurakuntien tilanteesta.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 10

Ohjelmassa Hannu Haukka, Andreas Wirth ja Ari Talja keskustelevat mahdollisesta valtakunnallisesta missiosta vuodelle 2022 joka on uskonnon vapauden juhla vuosi Suomessa.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 9

Ohjelmassa Ari Talja, Andreas Wirth ja Markku Tenhunen käsittelevät uutisia medialähetystyön rintamalta. Aineina Etelä-Sudanin persidentin Salva Kiir Mayardit rauhan puhe. Media mission Suomeen 2022. Lisäksi keskustellaan Alfa TV:n saamasta katsoja palautteesta.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 8

Ohjelmassa keskustellaan siitä onko medialähetystyön tekeminen kannattavaa. Lisäksi kuullaan millaisia palautteita ja yhteydenottoja IRR-TV on saanut eri alueilta.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 7

Ohjelmassa Hannu Haukka, Andreas Wirth, Ari Talja ja Markku Tenhunen keskustelevat kristittyjen yhteistä haasteesta tässä ajassa. Aikamme ihmisten kasvaneesta kiinnostuksesta hengellisyydestä ja Jumalasta. Aiheena myös IRR/TV:n missiot maailmalla ja uuden lisärakennuksen valmistumisen tärkeys IRR/TV:n missioille.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 6

Ohjelmassa Andreas Wirth, Ari Talja ja Markku Tenhunen keskustelevat lopun ajoista ja sen merkeistä. Lisäksi Andreas ja Ari kertovat IRR-TV:n työn tuoreimmat uutiset. Haastattelijana toimii Markku Tenhunen.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 5

Ohjelmassa aiheena Israel, antisemitisimi ja holokausti. Studiossa keskustelevat IRR/TV:n varatoiminnanjohtaja Andreas Wirth, kenttäpastori Ari Talja ja vieraana Jaakob Happonen.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 4

Ohjelmassa aiheena Iranin viimeaikaiset tapahtumat. Studiossa IRR/TV:n toiminnanjohtajan Hannu Haukka ja IRR/TV:n arabiosaston johtaja Hani Henein keskustelevat Iranilaisen Nadar Tagiasadehin kanssa Iranin poliittisesta tilanteesta.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 3

Ohjelmassa Markku Tenhunen haastattelee Lauri Oinosta uskonnonopetuksen uudistamisesta Suomen kouluissa. Studiossa mukana keskustelemassa IRR/TV:n varatoiminnanjohtaja Andreas Wirth.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 2

Ohjelmassa tehdään yhteenvedon vuoden 2019 tapahtumista ja katsaus vuoteen 2020. Aiheina mm. uusi lisärakennus ja missiot maailmalla. Studiossa keskustelevat IRR/TV:n toiminnanjohtajan Hannu Haukka, IRR/TV:n varatoiminnanjohtaja Andreas Wirth ja kenttäpastori Ari Talja.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 1

Ohjelmassa IRR/TV:n kenttäpastori Ari Talja kertoo juuri päättyneestä matkasta rukouskoferenssiin Ugandaan. Haastattelijana toimii IRR/TV:n viestintäjohtaja Markku Tenhunen